EXO: Tušení budoucnosti (třetí kniha pana VK)

Kód: 2884
Tip
Neohodnoceno
350 Kč
Skladem (>5 ks)

VK (šéfredaktor AE News):

EXO: TUŠENÍ BUDOUCNOSTI

Ve spolupráci s American European News, LLC (Aeronet.cz)

vydalo jako svou 10. publikaci nakladatelství Knihy ABB s.r.o.

v Táboře v srpnu 2020.

Text: © VK (šéfredaktor Aeronet.cz), 2018-2020.

Vydání první

ISBN 978-80-88385-12-7

brožovaná vazba, formát A5

počet stran: 214

chcete třetí knihu, ale čtete raději e-knihy? - objednávka zde

hledáte pátou knihu pana VK - objednávka zde

hledáte čtvrtou knihu pana VK - objednávka zde

hledáte druhou knihu pana VK? objednávka zde

hledáte první knihu pana VK - objednávka zde

chcete celý komplet 5 knih pana VK za výhodnější cenu (ušetříte 174 Kč)? - objednávka zde

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vážení čtenáři,

zakoupili jste si knihu, která na své obálce zachycuje planetu Mars. Všechny procesy, které nyní v této době probíhají na planetě Zemi, jsou procesy vedoucí ke hvězdám. Avšak ještě dříve, než se lidstvo ke hvězdám vydá, bude muset poznat technologie a systémy řízení, které jsou dodnes utajené a zasvěcení lidé je znají pod názvem „okultní procesy řízení“. Tato kniha má za úkol (je to spíše nadlidský úkol), umožnit vám nahlédnout do těchto okultních procesů řízení a odhalit vám, že vše, co jste dosud věděli o tomto světě ze školních lavic – o této planetě, o Marsu, o naší civilizaci či o našem původu – je zkrátka nepravda a manipulace.

Lidstvo bylo vytvořeno jako rasa, která má dvě funkce. První funkcí je válečnictví a druhou funkcí je otroctví. Nejlepším válečníkem je totiž otrok, který neví, že válčí, a neví, že slouží. Vyšší entity, které vytvořily naši rasu, pohlíží na lidstvo jako na opice, na šimpanze, na lidoopy, a to přesně z toho pohledu, jako my pohlížíme na primáty. Civilizace bílého člověka je potom specifická a je na počátku svého zániku a transformace. Hlavním společným jmenovatelem je degenerace bílé rasy, rozuměj západní civilizace, jejíž nová generace a její potomci boří pomníky svých předků, zapalují vlastní města, nenávidí své vlajky, nenávidí svoji bílou pleť a nenávidí své vlastní pohlaví.

Planeta, na které žijeme, je termonukleární nosič, který prošel bouřlivým vývojem a člověk bude muset přehodnotit mnohé z toho, co se naučil ve školách. Už v blízké době bude muset čelit nové podobě světa, novému výkladu historie. Postupně začnou mizet pomníky, sochy, obrazy, knihy, nápisy, názvy ulic, filmy, budou se měnit školní učebnice. A nad všemi těmito procesy bude něco, co to vše bude řídit, ale nebudete to umět pojmenovat. To něco, co bude nad těmito událostmi trvale přítomné, budou právě okultní procesy řízení, které dávají vyvoleným tak mohutnou moc, o které se smrtelníkům ani nesnilo.

V této knize, která je z velké části kompilací článků z Aeronetu, najdete i několik nových a dosud nepublikovaných textů o pozadí vzniku první generace tzv. Projektoru, dozvíte se o okultních technikách dálkového pozorování povrchu Marsu v době jednoho milionu let před naším letopočtem, dozvíte se o koncepci dálkového ovládání mysli a dálkového skenování mysli. Rozsah této knihy je zvolen tak, že rozšiřuje obzor pokročilému studentovi konceptuálního řízení, kniha přesto není určena laické veřejnosti.

Touto knihou bych chtěl vzdát hold českému spisovateli Ludvíku Součkovi (1926–1978), který byl průkopníkem popularizace literatury vědecky nekonformního faktu, protože se nebál publikovat ve své době nejnovější a přesto vědeckou obcí ne příliš ochotně přijímané poznatky sovětských a zároveň i západních výzkumníků v oblasti původu naší civilizace, ale i v oborech psychotroniky, parapsychologie a rovněž i široký záběr faktů o záhadných a nevysvětlitelných jevech, stavbách, pyramidách a dalších stopách na naší planetě, pro které se nabízejí i jiná vysvětlení, která však vědecká obec zavrhuje nebo bagatelizuje. Ludvík Souček by dnes přinesl našemu světu spoustu dalších informací. Je mi proto velkou ctí tematicky navázat na jeho práci a pokračovat tak v jeho započaté osvětě a popularizaci vědecky stále nekonformních témat. Věřím, že tato kniha opět pomůže čtenářům více zapřemýšlet nad skutečnou podstatou naší projekce, ve které žijeme.

Ve Frankfurtu nad Mohanem

dne 5. srpna 2020

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: