PŮVOD SLOVANŮ. Genealogie DNA - Anatolij KĽOSOV

Kód: 5220
Neohodnoceno
550 Kč
Skladem (4 ks)
VÄZBAtvrdá
JAZYKčeský
ROK VYDANIA2022
VYDAVATEĽSTVOTORDEN
POČET STRÁN480
ISBN

978-80-8223-109-3

Detailní informace

Detailní popis produktu

Druhé rozšířené vydání knihy PŮVOD SLOVANŮ profesora harvardské univerzity – Anatolije Kľosova je skutečným vědeckým bestsellerem.

Už tři století vědci neuměli odpovídat na otázky: kdo jsou Slované, jaký je jejich původ a odkud pocházejí? Autor, vysoce profesionální specialista a talentovaný výzkumník, našel odpovědi na průsečíku dvou věd – dějin a genetiky. Tato kniha ničí rusofobní tabu ve vědecké komunitě, zkoumá historii dávných Slovanů, Indoevropanů a jejich původ z Árijců.

Klosovova teorie je exaktní věda na úrovni organické chemie, nejsou to dojmy ani předpoklady, ale skutečné mutace v chromozomech.

Kniha na podobné téma Původ Slovanů. Genealogie DNA proti normandské teorii vyšla v roce 2013 a od té doby byla znovu vydána již několikrát, ba dokonce i různými vydavateli. Jeden z nich vydal knihu v Bělehradě v srbském jazyce. Nedávno, v roce 2018, vydal autor knihu s názvem Genealogy DNA v USA v anglickém jazyce.
Mnohé úryvky z těchto knih byly publikovány ve Slovinsku v pracích člena Akademie genealogie DNA slovinského profesora Antona Perdicha. Genealogie DNA se vyvíjí ale velmi rychle a rychle postupuje i výzkum vykopávek a jejich DNA, ovšem nejen dávných Slovanů. Ruskou akademii věd, soudě podle její reakce, přesněji podle její
žádné reakce, to vůbec nezajímá. Proto v těch knihách chybí jakékoli údaje ohledně DNA dávných Slovanů, neboť takové údaje prostě nejsou (s výjimkou několika dešifrovaných řetězců DNA – Prusa a Estonce v Pobaltí a středověkého vzorku z Radoneže.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: