VZOSTUP ČERVENÉHO DRAKA. Pôvod a hrozba čínskeho tajného vesmírneho programu - Michael E. SALLA

Kód: 5231
Neohodnoceno
400 Kč
Skladem (1 ks)
VÄZBAtvrdá
ROK VYDANIA2022
VYDAVATEĽSTVOTORDEN
POČET STRÁN288
ISBN978-80-8223-097-3

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ako Čína podstúpila svoj veľkolepý vzostup na post vojenskej superveľmoci vo vesmíre v knihe Dr. Michael E. Salla VZOSTUP ČERVENÉHO DRAKA. Pôvod a hrozba čínskeho tajného vesmírneho programu.

Všetko začalo pred viac ako 75 rokmi, keď v prísne tajných programoch amerických vzdušných síl, počas pobytu v Amerike, bol jeden vynikajúci čínsky vedec vybraný pre prácu na najtajnejších technológiách americkej armády. Pracoval tam viac ako desať rokov, keď sa zrazu o neho začala zaujímať FBI. Prezident Eisenhower uzavrel obchodnú dohodu a súhlasil s jeho výmenou za zajatcov, vedec sa musel teda vrátiť do Číny. Táto epizóda nakoniec viedla k tomu, že aj jeho pomocou Čína vyvinula vojenský tajný vesmírny program (SSP) využívajúci exotické elektromagnetické pohonné systémy, ktoré teraz spochybňujú americkú vojenskú prevahu na Zemi aj vo vesmíre.

Do roku 2030 čínska ekonomika ešte vzrastie. Čína plánuje využiť svoje obrovské ekonomické zdroje na posilnenie svojej pozície spôsobmi, ktoré povedú k zvýšeniu vojenských konfrontácií s novovytvorenými americkými vesmírnymi silami.

Čítajte knihu Dr. Michael E. Salla VZOSTUP ČERVENÉHO DRAKA. Pôvod a hrozba čínskeho tajného vesmírneho programu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: