Bezpečné výšiny - Anne Rivers Siddons

Kód: 3056
Neohodnoceno
50 Kč
Skladem (1 ks)

antik - stav dobrý

Žánr

Literatura světová, Romány, Pro ženy

Vydáno 2004, Ikar (ČR)

Orig. název

Hill towns, 1993

Počet stran 397

Jazyk vydání český

Překlad Hana Whitton-Parkánová

Autor obálky Miloslav Disman

Vazba knihy pevná / vázaná s přebalem

ISBN 80-249-0447-0

Detailní informace

Detailní popis produktu

Psychologický román pro ženy o kořenech nepřiznané krize v dlouholetém vztahu amerického manželského páru, která vrcholí během jejich dovolené v Toskánsku.
Hrdinka, poznamenaná tragickým zážitkem z dětství, vážně trpí strachem z neznámého prostředí a celý život žije s manželem na jednom místě, v malém městečku v horách, kd
e muž učí na škole a oba jsou příslušníky místní elity. Žena se za celý život nedokázala postavit tváří v tvář svému traumatu, nyní ale zmobilizuje své síly a rozhodne se jako zatěžkávací zkoušku podniknout cestu do Itálie, kam ji a jejího muže pozvali přátelé. Nové zážitky a noví známí dvojici namísto sblížení pozvolna odcizují, oba svůj minulý život začínají vidět v jiném světle a i o sobě samých se dozvídají netušené věci. Manžel v nekonvenční společnosti na čas podléhá půvabům intrikánské hostitelky, sama hrdinka intenzívně prožívá víc než přátelský vztah se známým malířem. Její okouzlení a malířova bezprostřednost jsou zkušebním kamenem dosavadního svazku a donutí ji uvědomit si, že citové pouto k manželovi je stále stejně pevné, nyní navíc zbavené nánosů letité přetvářky a nepochopení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: