Jak vzácná milost: zamyšlení na každý den - William G. Johnsson

Kód: 3309
Neohodnoceno
50 Kč
Skladem (1 ks)

antik - stav dobrý

Johnsson William G. - 2011 - 374 str.

zamyšlení na každý den, Advent-Orion 2011, vydání první, pevná vazba, 374 stran

Detailní informace

Detailní popis produktu

„Jak vzácná milost, Pane můj, že s tebou mohu jít…“ Tuto píseň (Amazing Grace) zpívají pěvecké sbory a věřící v kostelích, je hrána na varhany či jiné hudební nástroje, interpretují ji současné popové hvězdy. Je to jedna z nejoblíbenějších písní všech dob. Vypráví překrásný příběh o milosti. O milosti, která zachraňuje. O milosti, která proměňuje.
Jen díky Boží milosti zažíváme i v tomto zlém světě mnoho dobrého. Nezaujatým pozorovatelům se může zdát, že jde o náhodu nebo o štěstí. Ale ti, kdo znají Ježíše, vědí, že skutečným původcem dobra je Bůh.
Budete-li den co den otevírat knihu těchto duchovních zamyšlení, poznáte, že u Boha nejsou žádné hranice, žádná omezení, která by vás mohla oddělit od Jeho milosti. On nás nikdy neopustí. Tato skutečnost je naší jedinou nadějí. Kéž by každý z nás jednoho dne mohl zpívat na křišťálovém moři jedinečnou píseň o své spáse z milosti.
William G. Johnsson, Ph.D., je redaktorem časopisů Adventist Review a Adventist World. Již téměř 50 let slouží jako misionář, učitel Bible a křesťanský spisovatel. Každý rok – a každý den – je víc a víc okouzlen Boží nádhernou milostí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: