Sexuální štěstí pro ženy (praktická příručka) - Maurice Yaffé & Elizabeth Fenwick

Kód: 3484
Neohodnoceno
100 Kč
Skladem (1 ks)

antik - stav dobrý

Žánr

Literatura naučná, Erotika

Vydáno 1991, Osveta (Martin)

Orig. název

Sexual Happiness For Women. A Practical Approach., 1986

Počet stran 156

Jazyk vydání slovenský

Překlad Helena Bastlová

Ilustrace/foto Charles Raymond

Vazba knihy pevná / vázaná

ISBN 80-217-0407-1

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kniha se věnuje bohaté a rozsáhlé problematické lidské sexuality, přičemž zdůvodňuje její problémy a možnosti řešení. Kniha je seřazena systematicky, a tak je jí i třeba používat. V první části VÁŠ SEXUÁLNÍ PROFIL poskytuje obraz o vašem postavení v oblasti sexuální orientace a o sexuálních schopnostech. V druhé části jsou PROBLÉMOVÉ DIAGRAMY, které umožní diagnostikovat sexuální problémy a usměrní vás do třetí části ZLEPŠENÍ VAŠEHO SEXUÁLNÍHO ŽIVOTA.
Kapitola ZLEPŠENÍ VAŠEHO SEXUÁLNÍHO ŽIVOTA obsahuje instrukce, jak pomocí vědecky ověřených technik řešit specifické sexuální problémy. Čtvrtá pátá část. MUŽ SE STÁLOU PARTNERKOU a SVOBODNÝ MUŽ jsou věnovány jednak těm, kteří mají stálou partnerku, ale i těm, kteří ji nemají. V závěru knihy jsou rozebrány otázky sexuálního života z lékařského hlediska, stavy a léky, které mohou nepříznivě ovlivnit sexuální funkce.
Když si knihu jen přečtete a nezacvičíte ani jedno cvičení, přijdete o mnoho. Každý člověk má totiž právo na sexuální štěstí. Když však budete postupovat podle určeného způsobu a důležité cviky si procvičíte, obohatíte si život a získáte mnoho nových a krásných zážitků.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: