Cesta pravého muže - David Deida

Kód: 4858
Neohodnoceno
200 Kč
Skladem (1 ks)

antik - stav dobrý

Žánr: Literatura naučná, Osobní rozvoj a styl

Vydáno: 2012, Synergie

Originální název: The Way of the Superior Man, 1997

Překlad: Petra Vlčková, Robert Gajdoš

Počet stran: 214

Jazyk vydání: český

Autor obálky: Diana Delevová

Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem

ISBN: 978-80-7370-021-8

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si již tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď.

Cesta pravého muže vás zavede do srdce současné mužské zkušenosti. David Deida se zde s proni
kavou upřímností a ojedinělým vhledem do nejhlubších mužských tužeb zabývá nejdůležitějšími aspekty života mužů - kariérou a rodinou počínaje a ženami, intimitou, láskou a duchovním růstem konče. Nabízí vám praktickou příručku jak žít


Cesta pravého muže by se měla být povinnou "školní" četbou. Deida učí muže, jak být muži, a ženy, jak být ženami. Jak se navzájem obdarovat tím, čím jsme jedineční, a porozumět tomu, kde jsme odlišní. Nejde přitom jen o psychologické poučky - Deida vysvětluje, jak se liší a doplňují naše mužské a ženské energie, což je v dnešní "zrovnoprávněné" společnosti zcela klíčové. Tato kniha zásadním způsobem podporuje životní směřování mužů, jejich sílu a celistvost, a zároveň lehkost bytí, hluboké uvolnění a zářící radost jejich partnerek!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: