Sváteční menu od polévky po dezert - kolektiv autorů

Kód: 4322
Neohodnoceno
250 Kč
Skladem (1 ks)

antik - stav dobrý

Žánr: Kuchařky

Vydáno: 2014, Burda

Počet stran: 158

Jazyk vydání: český

Edice: Apetit (Hachette Filipacchi, Burda) (17.)

Ilustrace/foto: Marek Kučera

Autor obálky: Marek Kučera

Vazba knihy: pevná / vázaná

ISBN: 978-80-87575-21-5

Detailní informace

Detailní popis produktu

17. kuchařka z Edice Apetit.
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je 
klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány.

Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: